Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pastviny 2011

30. 6. 2011

Ve dnech 19.6. - 24.6. 2011proběhl rehabilitační pobyt pro děti s těžším mentálním, případně i kombinovaným postižením.                                                                                                                               Již po několikáté se konal v penzionu paní Dolečkové na Pastvinách.

Program rehabilitačního pobytu byl až na malé změny vzhledem k počasí splněn. Pobytu se zúčastnilo celkem 17 uživatelů a 7 dospělých jako doprovod, z nichž jeden byl zdravotník.

Počasí bylo celý týden nevyzpytatelné, a tak kromě jednoho dne nám každý den aspoň chvíli pršelo. Ale i přes nepřízeň počasí jsme navštívili nová místa a poznali tak restauraci Pod Vlekem – v ní snědli vynikající poháry a prohlédli si okolí. Zopakovali jsme nejlepší zážitek z loňského pobytu a znovu jezdili na šlapadlech po pastvinské přehradě. Hudební večer jsme tentokrát přesunuli na odpoledne a zpívali za doprovodu kytary na zahrádce před restaurací U Mostu – zase jsme se trochu blíže posunuli a přestavili veřejnosti.

Tento pobyt i přes nepřízeň počasí byl hodnocen kladně nejenom pracovníky, ale i dětmi.

img_0001.jpg